Kuntavaalit 2017

 

Kansanedustajana, kaupunginvaltuutettuna ja äitinä seuraan kotikaupunkimme kehitystä eri kulmista. Työskentelen päivittäin sen puolesta eduskunnassa, että Vantaan ja koko metropolialueen kasvu ja kestävä kehitys saadaan turvattua. Valtuutettuna ja äitinä näen eduskunnan tekemien päätösten vaikutukset kuntatasolla ja asukkaiden arjessa.

Haluan olla rakentamassa Vantaata, jossa lapsemme saavat hyvää opetusta ja kasvatusta turvallisessa ympäristössä; Vantaata, jossa kaupungin ja sen elinvoiman kasvu luovat työtä ja hyvinvointia. Haluan tehdä Vantaasta Suomen liikkuvimman kaupungin!

 

Sari Multala

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, opetuslautakunnan jäsen

Lue lisää Sarista!

#KasvustaElinvoimaa

 

Vantaa kasvaa vauhdilla. Vaikka kasvu tuokin kustannuksia, on se nähtävä ennen kaikkea voimavarana! Kasvu tarjoaa meille työtä, hyvinvointia ja elinvoimaa. Työskentelen päivittäin sen puolesta eduskunnassa, että Vantaan ja koko metropolialueen kasvu ja kehitys saadaan turvattua. Tulevalla valtuustokaudella huomio on kiinnitettävä vahvemmin uusien asuinalueiden lisäksi vanhojen asuinalueiden vetovoimaisuuden lisäämiseen.

Koen, että kansanedustajan on hyvin tärkeää olla mukana kuntapolitiikassa. Monien eduskunnan tekemien päätösten vaikutukset konkretisoituvat kunnissa ja asukkaiden arjessa. Haluan jatkossakin olla tiiviisti mukana rakentamassa kotikaupunkiamme – sekä valtuustossa että eduskunnassa.

#FiksuVantaa

 

Kuntien tärkeimmät päätökset liittyvät tulevaisuudessa kouluihin ja päiväkoteihin. Haluan Vantaan, jossa päiväkodin portista ulos astuessamme tai hyvää koulupäivää lapsillemme toivottaessamme voimme luottaa siihen, että lapsemme saavat hyvää opetusta ja kasvatusta turvallisessa ympäristössä.

#FiksumpiVantaa tarjoaa perheille monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja varhaiskasvatuspalveluihin. Kouluissa on oltava ajantasaiset oppimisvälineet, terveet tilat ja toimivat ryhmäkoot. Lapset kehittyvät eri tahtiin ja ovat erilaisia oppijoita, mikä on huomioitava opetuksessa. Peruskoulun jälkeen jokaiselle vantaalaiselle nuorelle on löydyttävä opiskelupaikka.

Rakentamisen ja kunnossapidon ykkösprioriteettina tulee olla terveet päiväkodit ja koulut. Sisäilma-asioista otetaan niskalenkki.

#LiikkuvinKaupunki

 

Tehdään Vantaasta Suomen liikkuvin kaupunki. Varmistetaan, että jokaiseen koulupäivään kuuluu vähintään tunti liikuntaa ja huolehditaan, että jokaisella vantaalaisella lapsella ja nuorella on vähintään yksi harrastus. Jotta tavoitteet toteutuisivat, tiivistetään yhteistyötä urheiluseurojen ja kaupungin välillä.

Kannustetaan vantaalaisia liikkumaan pitämällä lähiliikuntapaikat ja lenkkipolut kunnossa. Pidetään henkilöstön hyvinvoinnista huolta tukemalla liikunnan harrastamista.